vajcsiren írta:Szia Kedves Emikém!
Nagyon szépen köszönöm a képeket.egy kicsit változtattam a honlapon. Sajnos a yorki fejtől csak akkor lesz eredeti nagy az oldal ha az is keretben van mint nálad a fej kép. De nagyon hálás vagyok a segítségedért ,sokat tanultam megint,bár még ez semmi. Még van mit szépítkezni az oldalon és hiányzik néhány modul is. Nagyon megszenvedtem de ez az én tudatlanságom miatt van.
Nagyon nagy szeretettel köszönöm az önzetlen sok segítségedet és azt hiszem ezt mások nevében is mondhatom.
Millió puszim:Irén
UI: Időd engedi nézd majd meg az oldalam és várom a kritikákat is.
Szia Irénke!
Csak gratulálni tudok, nagyon ügyesen megoldottad.
Szerintem azzal a képpel is működne, de ez is nagyon szép és karácsonyos is
Még azt javasolnám, hogy az egyes menüpontok moduljaiban szedd ki az üres sorokat a kép ill. szöveg és a menüpontok közül. Így a látogatónak görgetnie kell, hogy megtalálja a menüpontokat és nem biztos, hogy észreveszi.
Küldök egy kódot, mely átszinezi a Vendégkönyvedet. Nehéz a teljesen átlátszóság miatt olvasni. Színeiben illik majd az oldaladhoz. Tehát hozz létre egy egyszerű modult bal oldalra és tedd bele a kódot. Alul a két pipát vedd ki, akkor nem fog látszani ez a baloldali modul, viszont hatni fog a VK-re.
Itt a kód:
- Kód: Egész kiválasztása
<p><style type="text/css">
td.listheader3
{font-size: 8pt; font-weight: normal; color: #ffffff; background-color: #63706a;
BORDER-RIGHT: #63706a 1px dotted; BORDER-TOP: #63706a 1px dotted; BORDER-LEFT: #63706a 1px dotted; BORDER-RIGHT: #63706a;}
td.list1
{font-size: 8pt; font-family: verdana; color: #ffffff; background-color: #90a49a; BORDER-RIGHT:#63706a 1px dotted;BORDER-BOTTOM: #63706a 1px dotted; BORDER-TOP: #63706a 1px dotted; BORDER-LEFT: #63706a 1px dotted}
</style></p>